Operaţiunile din Europa de Centrală şi de Est şi Rusia ale Philips vor fi conduse de Maxim Kuznetsov

Economie

Publicat 2021-02-26 14:53:23

Maxim Kuznetsov a fost numit Market Leader Philips pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia, iar din noul rol va fi responsabil pentru contribuţia pe care Philips o aduce sănătăţii şi stării de bine a oamenilor, precum şi pentru agenda de inovaţie în cele 30 de ţări din CEER.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global în tehnologia medicală, anunţă numirea lui Maxim Kuznetsov în poziţia de Market Leader Philips Europa Centrală şi de Est şi Rusia. Numirea lui Maxim urmăreşte optimizarea structurii companiei Philips, prin preluarea responsabilităţilor într-o structură combinată pentru Rusia şi Europa Centrală şi de Est, sub aceeaşi conducere. În acest nou rol, Maxim Kuznetsov va coordona echipa Philips formată din 1600 de angajaţi, din 30 de ţări.

Maxim Kuznetsov a deţinut anterior poziţia de Market Leader Rusia şi Asia Centrală, iar numirea în noul rol a intrat în vigoare din ianuarie 2021.

“Apreciez responsabilitatea de a fi Market Leader CEER şi sunt mândru că deja de 15 ani contribui la îmbunătăţirea vieţii oamenilor prin inovaţie. Sănătatea şi starea de bine a oamenilor a fost întotdeauna o prioritate, atât pentru companie, cât şi pentru mine personal. Tehnologiile noastre de consum sunt dezvoltate sub conceptul de continuum al sănătăţii şi ajută în gestionarea unui stil de viaţă sănătos, iar soluţiile noastre medicale joacă un rol esenţial, contribuind la îmbunătăţirea sistemelor de sănătate, un aspect cu atât mai important în timpul pandemiei COVID-19,” a declarat Maxim Kuznetsov, Market Leader Europa Centrală şi de Est şi Rusia.

Maxim s-a alăturat companiei Philips în 2005 şi, în ultimii 15 ani, a deţinut diverse poziţii în vânzări, marketing şi market management. În 2012, a fost numit General Manager & Commercial Leader Consumer Lifestyle în cadrul Philips Ucraina. În 2014, a devenit Sector Market Leader Philips Consumer Business Rusia şi CIS (Comunitatea Statelor Independente). În 2017, a preluat rolul de Market Leader RCA fiind responsabil de activitate în Rusia, statele CIS şi Philips Innovation Labs “Skolkovo”.

Prin implicarea lui Maxim, segmentul de îngrijire a sănătăţii în cadrul Philips a crescut şi s-a dezvoltat, iar mai multe tehnologii medicale inovatoare au fost lansate pe pieţele coordonate de el. Sub conducerea lui, în Rusia a fost lansat magazinul online oficial al Philips pentru produse de sănătate şi au fost dezvoltate noi modele de business, inclusiv cel de consultanţă în domeniul sănătăţii. A implementat partea de contracte directe pentru distribuţia de echipamente medicale, parteneriatele public-private şi contractele de servicii de tehnologie medicală (medical technology services - MTS). Un accent puternic a fost pus şi pe dezvoltarea portofoliului de soluţii şi echipamente medicale relevante la nivel local.

Despre Royal Philips Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este lider în domeniul tehnologiilor medicale concentrându-se pe îmbunătăţirea sănătăţii şi stării de bine a oamenilor şi asigurând rezultate mai bune de-a lungul continuumului medical de la un stil de viaţă sănătos şi prevenire, la diagnosticare, tratament şi îngrijire la domiciliu. Philips valorifică tehnologia avansată şi înţelegerea nevoilor consumatorilor şi a perspectivelor clinice pentru a oferi soluţii integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica de diagnostic, terapia ghidată imagistic, monitorizarea pacienţilor şi informatică medicală, precum şi sănătatea consumatorilor şi îngrijire la domiciliu. Philips a generat în 2020 vânzări de 19,5 miliarde de euro şi are aproximativ 82.000 de angajaţi cu vânzări şi servicii în peste 100 de ţări. Noutăţi despre Philips pot fi găsite la http://www.philips.com/newscenter.

Sursa
Economie
Se pornește tăvălugul pentru războiul printre gheț...

Armata construiește un vehicul tactic unic pentru a de...

Economie
Tarom îşi înjumătăţeşte flota: cu ce preţ vrea ...

Compania Tarom a anunţat că va vinde 14 dintre cele 2...

Economie
Industria aeriană se confruntă cu cea mai dură criz...

Întreaga industrie aeriană se confruntă cu cea mai d...

Economie
Răsturnare de situaţie: Romgaz anunţă că suspendă...

Producătorul de gaze naturale Romgaz a anunţat vineri...

Economie

Florin Cîţu asigură că sistemul fiscal actual va fi menţinut, iar...

Sistemul fiscal actual va fi menţinut, iar taxele şi impozitele nu vor creşte, în scopul sprijin...

Preţurile mondiale la alimente continuă să crească. În martie 2021 au atins cel mai r...
Continuă creșterea prețurilor alimentelor, iar această tendință stimulează inflaţia şi afectează con...
Noi stickere pe Whatsapp. Abţibilde despre vaccinare, realizate în colaborare cu OMS...
Ca să poţi comunica mai uşor despre pandemie, vaccin şi alte consecinţe ale acestora Whatsapp a venit cu ...
Imagini spectaculoase cu drumul expres care ajunge direct la graniţa cu Bulgaria. „Scă...
Lucrările la drumul expres care ocoleşte oraşul Giurgiu şi ajunge direct în vama cu Bulgaria ar putea fi ...
Economie
Planul de stimulare al lui Biden deschide calea către ...

Deficitul SUA ar putea creşte cu 56 de miliarde de dol...

Economie
Soluție de referință într-un litigiu fiscal: ÎCCJ ...

Unul dintre cele mai mari grupuri multinaționale din d...

Economie
De ce a eșuat cel mai așteptat test al unei rachete h...

Primul test al unei rachete hipersonice a eșuat, au an...

Economie
Cu cât a scăzut PIB-ul României anul trecut. Noi cif...

Seria ajustată sezonier a Produsului intern brut trime...

Economie: Premieră în sistemul energetic: cărbunii ies de pe podiumul producătorilor

Cărbunii au livrat anul trecut 16,5% din energia României, situaţie fără precedent în contextul în care marile termocentrale din bazi...

Economie: GÂNDUL FINANCIAR: Violența domestică. Anca Dragu, președinta Senatului: „Ne trebuie instituții și mecanisme care efectiv să protejeze femeile”

Violența domestică, traficul de persoane și drepturile persoanelor cu dizabilități sunt trei dintre domeniile pentru care președinta S...

Economie: Top 2020: Las mayores empresas de Rumania

Un análisis de Business Magazine basado en datos del Registro Mercantil nos presentó, a finales de 2020, el top de las empresas más grand...

Economie: Proiect grandios pentru Salina Turda: 27 de milioane de euro vor fi investite pentru modernizarea Minei Iosif

Finanțarea va fi atât din partea municipalității cât și de la Uniunea Europeană. Autoritățile locale doresc astfel dublarea...

Economie: Investiţii inteligente, în plină pandemie. Cum a luat naştere primul Coffee-to-Go pe roţi din Iaşi

În perioada asta mulţi ar evita orice investiţie. Dar pentru un om cu experienţă în afaceri oportunităţile apar în orice moment. Ia...

© Copyright 2021 i-Stiri.ro - Stiri din ziare, reviste, ultimele stiri.
Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. i-Stiri.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.