Atentie soferi, noi reguli pentru Politia Rutiera - UNDE pot fi amplasate si CUM vor fi folosite radarele | Primarul unei comune din Botosani isi vinde ferma si cere 6 milioane de euro pe ea | Profesor pus la perete si amenintat la o scoala din municipiu: Poate fi considerata si ca | Primarul Silviu Cazacu: "La Chiriacu... ENEL-ul a oprit curentul. Noi am luat toate masurile!" | OTILIA a filmat videoclipul "DEVOCION" pe un OZN VIDEO | E PE BUNE! Un roman si-a uitat sotia intr-o parcare din Ungaria. Ce a urmat este HALUCINANT | Firma, amendata pentru ca nu a curatat un drum judetean unde s-au produs doua accidente in zece minute | Consiliera UDMR Kirei Melinda ii cere lui Bolojan sa indulceasca tonul | Procurorul general a dispus controale la toate parchetele din tara, inclusiv in Bihor. Cazurile mediatizate vor fi verificate! | IPS Teodosie, cercetat intr-un nou dosar | Muta valorile Muzeului Tarii Crisurilor in sediul de langa Parcul Balcescu | UPDATE Primaria Gabrielei Firea explica salariul handbalistei Cristina Neagu | Corlatean, verdicte taioase despre justitie, dincolo de Toader, Kovesi, Iohannis sau Lazar EXCLUSIV | Emotii mari pentru Hrebenciuc: DNA ii doreste inchisoare cu nemiluita | Romania are auspicii din ce in ce mai bune pentru Schengen. Chiar Juncker a spus-o | Un columbian si o prezentatoare tv romanca vor sa faca o nunta in adidasi, cu banii de la "Guess My Age - Ghiceste varsta" | Concert La Familia dupa 20 de ani: Poveste de cartier | Andra sustine spectacolul AIEVEA cu casa inchisa! | Sonia si Tudor Caragea primesc o veste tulburatoare in cel de-al saselea episod al serialului "Fructul oprit" | Greva de la Salina Slanic, suspedata dupa discutiile dintre sindicalisti si ministrul Economiei |
Stiri din Romania

Culinar

Daca ti se pare ca te-ai ingrasat, dar de vina e numai balonarea. Cauz

Balonarea apare in urma supraalimentarii sau dupa un aliment greu de digerat. Normal, intr-o zi trec...

RETETE DE POST: Chiftele de ghebe

RETETE DE POST: RomaniaTV.net te învata cum sa treci mai usor peste Postul Mare. Citește ...

DESERTUL ZILEI: Cornulete fragede cu rahat

Va fi dragoste la prima degustare atunci când vei încerca aceste delicioase cornulete fr...

Chifle umplute cu branza

Nici nu le vei scoate bine din cuptor ca toata lumea va dori sa guste macar una din aceste chifte um...

RETETA ZILEI: Chiftelute de curcan in sos de rosii cu busuioc

O reteta delicioasa pentru cei care nu se pot desparti de chiftele. Citește mai departe......

Ce se intampla in corpul tau atunci cand nu mai mananci carne deloc

Oamenii devin vegetarieni din multe motive. In principal, fiindca vor sa se simta plini de energie, ...

Deliciu pentru doamne si domnisoare - Bomboane Rafaello

Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamna si domnisoara, si chiar si pentru domni. Din...

RETETA ZILEI: Minirulouri din piept de pui

Pentru aperitiv, aceste minirulouri din pui nu trebuie sa lipseasca de pe platouri. Le poti umple cu...

Vestea mult asteptata de sute de mii de romani - S-au aprobat banii -

Agricultorii vor beneficia si in acest an de sprijin financiar de 320,581 milioane lei pentru reduce...

Ciocolata de casa. Asa prepari cea mai delicioasa ciocolata de casa

Ciocolata de casa te duce cu gândul la copilarie si la minunatele retete pe care le înce...

Ce sa mananci seara ca sa slabesti

Pentru a te bucura de o silueta frumoasa si in acelasi timp sanatoasa este recomandat sa nu te infom...

Ce planta iti taie pofta de mancare

Un studiu realizat de o echipa de cercetatori releva ca exista o planta care pate sa-ti taie pofta d...
1 2



Arhiva

Terapie cu urzici. Cinci boli pe care le puteti vindeca cu ajutorul acestei plante foarte bune
Datorita continutului bogat in vitamine, aminoacizi, saruri si alte substante benefice organismului,...

Tort cu banane fara coacere
O seara romantica nu se poate incheia fara un desert. Tortul cu banane fara coacere […]...

Lasata secului de carne - Ce este interzis sa faci astazi, 11 februarie 2018
Lasata Secului de Paste se desfasoara in doua trepte. Lasata secului de carne are loc in penultima d...

Reteta de pui toscan
Descopera o reteta de deosebita de pui la cuptor. Citește mai departe......

Pizza cu oua de prepelita
Alege o altfel de pizza cu oua. Citește mai departe......

DESERTUL ZILEI: Tort cu crema de portocale si mure
Aceasta reteta este excelenta pentru un tort festiv, rapid si delicios. Citește mai departe......

VIDEO Racituri, piftii sau cotoroage de Mosii de iarna
Fiindca anul acesta sarbatoarea ortodoxa ,,Mosii de iarna" cade in 10 februarie - foarte devreme [&#...

Cat de sanatoasa este, de fapt, cafeaua cu lapte. Acum ca stii, o mai bei?
Consumul cafelei cu lapte a fost aprig dezbatut, iar majoritatea oamenilor cred ca este daunator san...

VIDEO Cartofi evantai cu mezeluri, legume si branza
Pentru aceasta reteta am folosit cartofii, ce am gasit prin frigider si imaginatie. Ideea de […...

Pulpe de curcan cu sos la cuptor
Iata o reteta minunata, numai buna pentru o masa în familie: Pulpe de curcan cu sos la cuptor....

VIDEO Carne de pui cu legume in straturi si garnitura de cartofi aurii
O reteta usoara. Probabil fiindca am pregatit aceasta reteta la doua saptamani dupa revelion, am [&#...

VIDEO Piept de pui cu legume si spaghete - O reteta de 15 lei pentru 4 persoane
O reteta foarte simpla cu doar cateva ingrediente: piept de pui 400 g ciuperci proaspete […]...

Supa crema de ciuperci
Mod de preparare Supa crema de ciuperci. Citește mai departe......

Rulada de biscuiti cu cocos
Mod de preparare Rulada de biscuiti cu cocos. Citește mai departe......

Masa de Revelion - Ce nu trebuie sa lipseasca de la masa de Anul Nou
In principiu, masa de Revelion este compusa din mancaruri traditionale, specifice Sarbatorilor de ia...

Tort cu crema de zahar ars
Ingrediente: Pentru crema zahar ars: 1 litru lapte dulce 8 oua 1 lingura faina 7 linguri zahar 1 ese...

Tort cu nuca si bezea
Ingrediente: Pentru blat: x3 4 oua 4 linguri zahar 4 linguri nuca macinata 2 linguri faina 1 linguri...

RETETA FESTIVA: Saculetii Mosului
Anisoara 67 s-a inscris la concursul nostru cu aceasta reteta minunata de: Saculetii Mosului. Cite&#...

VIDEO Chifteaua uriasa aperitiv sau carne tocata la cuptor - O idee de Revelion
Un fel de mancare ce merge perfect ca aperitiv pentru masa de Craciun sau de […]...

TORT REVELION: Tort inteligent cu jeleu de fructe
Anisoara 67 s-a inscris la concursul nostru cu aceasta reteta minunata de: Tort inteligent cu jeleu ...

RETETA FESTIVA: Tort aperitiv cu crema de branza si somon
Veronica22 s-a inscris la concursul nostru cu aceasta reteta minunata de: Tort aperitiv cu crema de ...

SARMALE IN FOI DE VITA. Cum sa faci sa iti iasa cum le facea bunica
Sarmalele in foi de vita sunt o alternativa mai eleganta la sarmalele în foi de varza murata, ...

Cum se afuma carnea de porc. De la muschi si carnati la slanina si oase pentru ciorba
Craciunul vine la pachet cu multe traditii si obiceiuri. Sigur ca la baza sunt cele de ordin religio...

VIDEO E vremea carnatilor banatenesti de casa - E vremea colindelor
Este iarna, este vreme colindelor, dar si a carnatilor de casa. NU se putea sa […]...

Previziuni karmice 2018 - Anul revoltelor, al impacarilor-surpriza si al iubirii. Ce scrie la zodia ta
Previziuni karmice 2018 – Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou inceput mai a...

O reteta pe zi pentru masa de sarbatoare - Cornulete fragede cu nuca si vanilie
DESPRE Cornulete De ani de zile nu-mi lipsesc de pe masa de sarbatori cornuletele vanilate […]...

VIDEO Fasole gatita in fel si chip - Ciorba si iahnie de fasole boabe cu ciolan
Mancarea de azi a pornit de la ideea ca ……..fasolea este buna in orice fel. […]...

Trucurile gospodinelor. De ce e bine sa pui o lingura de lemn pe oala cu mancare
Cateva lucruri simple, dar foarte utile, iti pot usura munca in bucatarie. Iata cateva trucuri de la...

Desert de post: Trufe cu dovleac
Iata o reteta simpla si gustoasa: Trufe cu dovleac. Reteta trimisa de Janet. Citește mai depart...

Video - Cum cureti o cratita arsa, in mai putin de 10 minute
Cu siguranta, nu toti suntem indemanatici in bucatarie si mai ales la inceput, cand invatam sa gatim...